Info om PG - VG forhold

Info om PG - VG forhold

Hvordan velger jeg det beste PG VG-forholdet i E-væsker?

 

Vi har alle våre favorittsmaker av e-væske - men hvorfor er den samme smaken forskjellig fra merke til merke? For mange er sammensetningen av en hvilken som helst gitt væske et mysterium, men hvis du er villig til å fordype deg i vitenskapen bak deres opprettelse, kan du forbedre din vaping opplevelse umåtelig.

 

Hva er e-liquid?

Juicen du fyller på atomiser(tanken) din er det som gjør damping så effektiv, og det blir ofte referert til som flytende. Som alle kjemiske stoffer inneholder den en base som bestemmer væskens viskositet og dens evne til å fremme kjemiske reaksjoner - i tilfelle av sigaretter brukes enten propylenglykol (PG) eller vegetabilsk glyserin (VG). Tilsett til basen er både produktets smakstilsetning og dets variable nikotininnhold.

 

Hva er forskjellen mellom PG og VG væske?

Selv om begge har blitt brukt i flere tiår i kosmetikk og mataromaer, er deres bruk i e-væsker FDA-godkjent, og de er i stand til å gi vapen forskjellige fordeler med varierende PG VG-forhold:

Propylenglykol er et biprodukt fra petroleum som er luktfritt og fargeløst og har et lavt viskositetsnivå.

Vegetabilsk glyserin er en organisk væske med en søt smak og høyt viskositetsnivå.

 

Hvilket er det beste PG VG-forholdet for meg?

Nå har vi forståelse for akkurat hva PG og VG er, hvordan bestemmer vi hva som er det beste PG VG e-væskeforholdet for hver person? Svaret på dette er definitivt en personlig preferanse, men det betyr ikke at vi ikke kan hjelpe deg med å ta denne avgjørelsen. Her er de viktigste aspektene du bør vurdere når du bestemmer deg for hva det beste PG VG-forholdet er for deg:

 

Smak

Hvilken type smak prøver du å oppnå fra din vaping-opplevelse? Smaken av PG-basert e-væske har en tendens til å bli en mer intens følelse, og gir deg en sterkere smak av uansett hvilken favorittsmak du har. Mens det motsatte gjelder for VG- tilsvarende; VG fortynner smaken for et mer subtilt snev av smaken.

 

Hit - Hals

Avhengig av hvilken type damp du er, er det en annen type hit som du vil oppnå når du fordamper. Det er enighet om at hvis du leter etter den "baksiden av halsen" - mer for de som nylig prøver å slutte å røyke ekte sigaretter - bør du sikte på en PG-basert e-væske. Selvfølgelig får du fremdeles en 'hit' fra VG-varianten, den er bare litt mykere og jevnere - ideell for skyjagere og de som vaping for moro skyld.

 

Damp

Den beste måten å ta hvis du er en skyjager som prøver å oppnå større vape skyer ved utånding, er å sørge for at du sikter mot en høyere VG-basert e-væske. Jo høyere VG jo bedre skyer; til slutt vil det beste PG VG-forholdet for en skyjager være 100% VG, noe som gjør det rent VG og perfekt for de konkurransedyktige vapere.

 

Utstyrskompatibilitet

Vapere som bruker standardtanker i motsetning til tanker som kan bygges om, er langt de fleste innen e-sigarett verdenen, takket være et brukervennlig design. For standardtanker er det mindre sannsynlig at PG-baserte e-væsker tetter den indre virkningen, i tillegg til at de lettere absorberes i veken, mens de med om byggbare tanker kan bruke enten uten problemer.

 

PG VG-forhold

De vanligste e-væskene bruker varierende forhold mellom begge baser for å sikre en altomfattende følelse. De vanligste forholdene er:

  • 50 VG – 50 PG - Dette er den vanligste PG e-væsken som brukes, ideell for grunnleggende mods med atomiser motstandsnivåer mellom 1,0 ohm og 2,0 ohm.
     
  • 70 VG – 30 PG - Designet for bruk med atomiser under 1,0 ohm. Dette er en blanding som er dannet for å produsere mest damp fra sub-ohm-damping. Opprettholde en betydelig smak for deg å nyte.
     
  • 80 VG – 20 PG - Perfekt for atomiser 0,5 ohm eller derunder, du kan lage noen store vape skyer med dette forholdet mens du fremdeles kan nyte smaken av ditt valg av e-væske.
     
  • 100 VG – 0 PG - Designet for maksimal vape-skyproduksjon, dette er det perfekte valget for konkurransedyktige damper som ønsker å gjøre et varig inntrykk. Dette forholdet handler mye mindre om e-flytende smak og mer om hva du kan gjøre med det.

Uansett hvilket PG VG-forhold du velger, er din beslutning, med forskjellige forhold som gir forskjellige fordeler, så eksperimenter, fordeler og ulemper og nyt reisen til en bedre vaping-opplevelse.

 

Ta en titt på e-juicene våre i dag

Vi har et bredt utvalg av eJuice tilgjengelig for kjøp online i dag. Hvorfor ikke bla gjennom -sortimentet vårt ?